donderdag 11 augustus 2011

De laatste Paradedag voor De Star Wars Saga!

Publiek bij de BrandtorenWachten op de trapThomas & EleneKinderparade Gala BrainstormbrunchNa de voorstelling afbreken en opruimenTerrein Bijna Open
Iwan

Parade Amsterdam, a set on Flickr.

Morgen is de aller aller laatste Paradedag voor 'Jeroen en Barbara spelen... De Star Wars Saga!' We spelen om 15:30 en 16:30 uur in De Rups.

Ondanks het bizarre herfstachtige weer van deze zomer kunnen we met trots terugkijken op een super tournee. Een voorstelling die elke keer weer leuk blijft om te spelen. Een team waarmee we ontzettend veel plezier hebben en waarvan iedereen zo gedreven en professioneel zijn werk doet. Super leuk publiek met elke keer weer kinderen die zo meeleven dat we zelf soms stiekem ook een beetje in de lach schieten. De gezelligheid van de Parade en alle mede Parade artiesten. Alles. En die regen, ach, daar kunnen we toch niks aan doen, the show must go on.


Maar na vrijdag keren we nog 1 dag terug op De Parade om samen met alle andere Kinderparade artiesten 2 knal voorstellingen te geven tijdens het Kinderparade Gala 2011.
Woensdag 17 augustus om 15:00 uur en om 16:30 uur geven alle artiesten samen een voorstelling barstensvol liedjes, acts, filmpjes en rare ontmoetingen. Jeroen en Barbara zullen zich ook laten zien. Plus, het schijnt dat Darth Vader en Dokter Pill (van Madam Baba en de Dans Dokters) elkaar niet zo heel erg mogen.... of toch wel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten